Da,facturile pot fi achitate la curier .
Desigur . Trimite-ne solicitarea ta insotita de numarul awb-ului pentru care doresti confirmarea de primire pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si iti vom raspunde in cel mai scurt timp .
Rambursul poate fi virat in contul tau sau livrat la adresa in maxim 2 zile lucratoare din momentul livrarii.
Prin valoare asigurata , platesti 1% din valoarea trimiterii tale , iar in caz de deteriorare sau pierdere ,vei fi despagubit 100% .
Ora maxima pana la care se inregistreaza comenzile este ora 16:00 .
Poti trimite comanda la email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau poti folosi rubrica trimite comanda .
Zip Express Curier nu aplica taxarea indexului de combustibil.
Greutatea volumetrică a unei expedieri este calculul care reflectă densitatea coletului. Un obiect mai puţin dens ocupă, în general, mai mult volum în spaţiu, în comparaţie cu greutatea sa fizică. Greutatea volumetrică sau dimensională se calculează şi se compară cu greutatea fizică a coletului; cea mai mare valoare se utilizează pentru calculul tarifului de transport.
Pentru a urmari expeditia dumneavoastra tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul awb-ului in cadrul rubricii TRACK & TRACE, iar acolo vi se va afisa statusul trimiterii.
 

JoomShaper